Bent u op zoek naar zinkwerk in Utrecht, Nieuwegein, Houten of Maarssen, dan staat loodgieter- en installatiebedrijf Gebr. Sakkers tot uw dienst. Wij staan bekend om onze hoge kwaliteit en voordelige tarieven. Met bijna 70 jaar ervaring! Voor zinkwerk in de omgeving van Utrecht, Nieuwegein, Houten, en Maarssen staat ons vaardige team van veertien specialisten klaar. De loodgieter van Sakkers is een bekend gezicht geworden bij talloze particulieren en ook bij bedrijven die bijvoorbeeld zinkwerk gedaan willen hebben in Utrecht, Nieuwegein, Houten of Maarssen.

Klik hier voor direct contact of een offerte als het gaat om zinkwerk

Ervaring telt

Lood- en zinkwerk in Utrecht, Nieuwegein, Houten en Maarssen, maar ook elders, wordt van oudsher uitgevoerd door loodgieters. Het beroep loodgieter was oorspronkelijk een beroep waarbij stroken lood en loden pijpen werden gegoten. Buizen werden waterdicht gemaakt met de stroken. Veel loodgieters vestigden zich na de Tweede Wereldoorlog in Nederland om te helpen met de wederopbouw. Een loodgieter die zelfstandig aan de slag wilde, moest in het bezit zijn van een middenstandsdiploma en een vakdiploma, ook moest hij kredietwaardig zijn. Inmiddels is het beroep aanzienlijk veranderd. Naast lood- en zinkwerk in Utrecht, Nieuwegein, Houten en Maarssen houden loodgieters van ons bedrijf zich ook bezig met verwarmingsinstallaties en sanitair.

Bij gebr. Sakkers weten we hoe belangrijk ervaring is. Immers, rioleringssystemen, apparatuur en andere installaties, ze worden steeds moderner en daarmee ingewikkelder. Voor een loodgieter betekent dat dat hij steeds meer veelzijdig moet zijn en toch gespecialiseerd moet blijven, ook voor zinkwerk in Utrecht, Nieuwegein, Houten, en Maarssen. Wij laten onze kennis en vaardigheden dan ook steeds bijspijkeren. Onze dagelijkse ervaring met zinkwerk in Utrecht, Nieuwegein, Houten en Maarssen doet de rest.

Doordat wij lid zijn van Uneto-VNI, de vereniging van Nederlandse Installateurs, bent u als klant verzekerd en zijn er garantiebepalingen en een waarborgfonds en de bijstand van een onafhankelijke geschillencommissie. U zult het overigens niet nodig hebben, want jij leveren perfectie in al onze werkzaamheden, ook in zinkwerk in Utrecht, Nieuwegein, Houten en Maarssen.

Lood- en zinkwerkzaamheden

Zoekt u naar een bedrijf dat uw lood- en zinkwerk in Utrecht, Nieuwegein, Houten en Maarssen kan verzorgen? Lood en zink heeft al sinds mensenheugenis vele bestemmingen, met als doel het gecontroleerd afvoeren van regenwater en het afdichten van daken. Lood of zink dat vakkundig is aangebracht vereist weinig onderhoud: het is duurzaam materiaal. Bij lood- en zinkwerk in Utrecht, Nieuwegein, Houten en Maarssen komt het dus aan op de montage en verwerking. Dit vraagt om vakmanschap, gecombineerd met jarenlange ervaring.

Regelmatig zijn wij verantwoordelijk voor het lood- en zinkwerk van panden in Utrecht, Nieuwegein, Houten en Maarssen. Dit vraagt om ambachtelijk vakmanschap en verantwoordelijkheid. Dat kunnen wij leveren, waardoor uw gevels, schoorstenen, dakkapellen, balkons, goten en afvoersystemen er

Meer weten over zinkwerk in Utrecht, Nieuwegein, Houten en Maarssen en omgeving: Neem direct contact met ons op.