Van oudsher wordt loodwerk door een loodgieter gedaan, ook in Utrecht, Nieuwegein, Houten en Maarssen. De naam loodgieter zegt het al, de belangrijkste taak van een loodgieter is met lood werken. Lood is een zwaar metaal dat erg goed te bewerken is. Het is namelijk relatief zacht. Daar komt bij dat lood relatief makkelijk te vinden is in de grond. Lood werd dan ook al vanuit de oudheid gebruikt voor pijpen en als afdichtingsmateriaal. Bekend zijn de loden pijpen van de Romeinen die gebruikt werden om water te vervoeren. Maar ook is er het welbekende glas-in- lood. In de jaren tachtig en negentig kwam men steeds meer achter de schade die lood aan het milieu en de gezondheid aan doet. Sindsdien is het gebruik van lood veel afgenomen. Dat betekent niet dat loodwerk in Utrecht, Nieuwegein, Houten, Maarssen helemaal niet meer voorkomt, alleen dat lood nu minder en anders gebruikt wordt. Zo wordt lood tegenwoordig nog wel gebruikt voor de daken van historische gebouwen. Iedereen kent wel de loden daken van kerken en andere gebouwen, de typische donkergrijze kleur. Een gegeven is dat loodwerk nog steeds veel gebruikt wordt, ook in Utrecht, Nieuwegein, Houten en Maarssen.

Klik hier voor direct contact of een offerte als het gaat om loodwerk

Waar kan u terecht voor loodwerk?

Wanneer u op zoek bent naar een bedrijf dat loodwerk kan leveren in de regio Utrecht, Nieuwegein, Houten of Maarssen, dan komt u gelukkig al snel terecht bij Loodgieters- en installatiebedrijf Gebr. Sakkers. Wij zijn uw specialist voor loodwerk in Utrecht, maar ook in de omgeving, zoals Nieuwegein, Houten en Maarssen. Dus wanneer er loodwerk verricht moet worden aan een pand in Utrecht, Nieuwegein, Houten of Maarssen, neem dan contact met ons op. Wij komen graag bij u langs om de huidige situatie te bekijken en de mogelijkheden met u door te nemen. Aan de hand van dit kosteloze en vrijblijvende gesprek zullen wij een offerte opstellen waarin wij duidelijk zullen specificeren hoe wij de kosten maken. Wanneer u onze vrijblijvende offerte accepteert, dan zullen wij met u een planning maken over hoe en wanneer het loodwerk in Utrecht, Nieuwegein, Houten, Maarssen wordt uitgevoerd.

Over Loodgieters- en installatiebedrijf Gebr. Sakkers

Loodgieters- en installatiebedrijf Gebr. Sakkers is al bijna zeven decennia actief in het loodwerk in Utrecht, Nieuwegein, Houten en Maarssen. Door deze bijna 70 jaar is een ruime schare tevreden klanten opgebouwd en hebben wij bewezen goed werk te leveren. Om onze werkzaamheden naar behoren uit te voeren beschikken wij over veertien ervaren medewerkers die regelmatig bijgeschoold worden in de nieuwste ontwikkelingen en technieken. Natuurlijk zijn onze werkzaamheden veranderd; waar vroeger loodwerk standaard was bij het aanleggen van sanitair en waterleidingen, ook in Utrecht, Nieuwegein, Houten, Maarssen, mag lood nu niet meer gebruikt worden voor waterleidingen. U kan nog wel bij ons terecht voor loden daken. Dit loodwerk voeren wij dan ook nog regelmatig uit in Utrecht, Nieuwegein, Houten en Maarssen. Dus wanneer u op zoek bent naar een bedrijf dat kwalitatief goed loodwerk verzorgt in Utrecht, Nieuwegein, Houten of Maarssen? Neem dan contact op met Loodgieters- en installatiebedrijf Gebr. Sakkers uit Utrecht. Wij verzorgen namelijk goed loodwerk in Utrecht, Nieuwegein, Houten en Maarssen.

Meer weten over loodwerk Utrecht, Nieuwegein, Houten, Maarssen en omgeving: Neem direct contact met ons op.