hestia2De loodgieter van Utrecht

In Utrecht staat loodgieter- en installatiebedrijf Gebr. Sakkers bekend om zijn hoge kwaliteit en voordelige tarieven. Al sinds 1968 zorgt Sakkers hiervoor, met een vaardig team van 14 specialisten. Zo is de loodgieter van Sakkers een bekend gezicht geworden bij talloze particulieren en bedrijven in Utrecht en omgeving. Dit allround loodgieters- en installatiebedrijf verzorgt sanitaire, verwarmings-, gas- en waterinstallaties, dakbedekkingen en lood- en zinkwerkzaamheden. Neem nu contact met ons op.

Voor Zink- & Loodwerkzaamheden: Gebr. Sakkers Utrecht

Werkzaamheden van ons loodgieter te Utrecht

Bij Gebr. Sakkers in Utrecht weet men dat ervaring telt. Apparatuur, rioleringssystemen en andere installaties worden immers steeds moderner en daarmee ingewikkelder. Een loodgieter moet hierdoor steeds meer veelzijdig en toch gespecialiseerd zijn. Daarom ligt de nadruk bij ons vaak op het bijspijkeren van de kennis en vaardigheden. De dagelijkse ervaring in en rondom talloze werkzaamheden in Utrecht doet de rest.

Lidmaatschap Uneto-VNI

Ook zijn wij lid van Uneto-VNI, de vereniging van Nederlandse installateurs. Hiermee bent u als klant verzekerd van de bijstand van een onafhankelijke geschillencommissie, garantiebepalingen en een waarborgfonds. Niet dat dit nodig zal zijn, want wij leveren perfectie en geven om onze klanten.

Onze werkzaamheden als loodgieter

Tot de taken van een loodgieter behoren natuurlijk diverse werkzaamheden, afhankelijk van de installatie, problemen en oplossingen. Wij zijn dan ook breed gespecialiseerd in:

Rioleringen

Voor het oplossen van klachten zoals stank, verstoppingen, te weinig of te koud water, breuken in de leidingen en meer. Hierbij kiezen wij altijd de voordeligste maar ook duurzaamste aanpak.

Sanitaire installaties

Wij laten sanitaire installaties er fraai uitzien en talloze jaren perfect werken. Dit zorgt voor professionele badkamers, toiletruimten en sanitaire voorzieningen waar men trots op kan zijn.

Zink- en loodwerkzaamheden

Regelmatig zijn wij verantwoordelijk voor de zink- en loodwerkzaamheden van panden in Utrecht. Dit vraagt om verantwoordelijkheid en ambachtelijk vakmanschap. Die kunnen wij leveren, waardoor de gevels, balkons, dakkapellen, schoorstenen, afvoersystemen en goten weer perfect tonen en functioneren.

Water- en gasinstallaties

Onze loodgieter draait zijn hand niet om voor realiseren van duurzame en veilige water- of gasinstallaties.

Dakbedekkingen

Ook dakbedekkingen behoren tot onze specialiteit. Bijvoorbeeld EPDM en bitumineuze dakbedekkingen. Deze installeren wij regelmatig op woningen, bedrijfspanden, bergingen, garages en uitbouwen in Utrecht. Tevens adviseren wij graag over dakwerken vanuit onze jarenlange expertise en ervaring op dit gebied.

Centrale verwarming

Ons loodgieter levert en plaatst regelmatig vloerverwarming, radiatoren, cv’s, Cv-ketels en geisers in Utrecht. Het resultaat is altijd hetzelfde: perfect.