Uw loodgieter voor Utrecht, Nieuwegein, de Bilt en Maarssen

In Utrecht, Nieuwegein en Maarssen werkt Loodgieters- en installatiebedrijf Gebr. Sakkers aan de meest uiteenlopende projecten. Dit dankzij een bedreven én gedreven team van 14 slagvaardige specialisten, al sinds 1968 onder leiding van de drie broers Sakkers. Onze allround loodgieters zijn dagelijks werkzaam voor zowel bedrijven als particulieren. Voor de installatie, reparatie en onderhoudswerkzaamheden voor sanitaire, verwarmings-, water- en gasinstallaties, dakbedekkingen en zink- en loodwerkzaamheden.

Neem contact op voor loodgieters in Utrecht

Deskundig en veelzijdig

Gebr. Sakkers bewijst dat veelzijdigheid en ervaring telt. Deze kwaliteiten zijn ook steeds vaker nodig vanwege de nieuwe ontwikkelingen op het gebied van de apparatuur, rioleringssystemen en installaties. Deze worden steeds moderner en daarmee ingewikkelder. Daarom investeren wij veel in het optimaliseren van de vaardigheden en kennis van onze loodgieters. Hun dagelijkse ervaring in en rondom Utrecht, Nieuwegein en Maarssen doet de rest.

Geregistreerde loodgieters

Loodgieters- en installatiebedrijf Gebr. Sakkers is lid van de Vereniging van Nederlandse installateurs, de Uneto-VNI. Zodoende heeft u als klant de zekerheid van de hulp van een onafhankelijke geschillencommissie, en de beschikking over een waarborgfonds en goede garantiebepalingen. Toch zult u dit alles niet nodig hebben, want onze loodgieters lossen problemen juist op.

Werkzaamheden van onze loodgieters

Diverse werkzaamheden en installaties behoren tot de dagelijkse verantwoordelijkheden van onze loodgieters. U kunt ons dan ook inschakelen voor bijvoorbeeld:

  • Sanitaire installaties zoals badkamers en toiletruimten
  • Water- en gasinstallaties
  • Rioleringen: voordelige oplossingen tegen verstoppingen, rioolluchtjes, (warm) waterproblemen, breuken in de leiding en meer
  • Centrale verwarming, vloerverwarming, radiatoren, Cv-ketels en geisers
  • Zink- en loodwerkzaamheden voor gevels, balkons, dakkapellen, schoorstenen, afvoersystemen en goten
  • Dakbedekkingen zoals bitumineuze dakbedekkingen voor woningen, bedrijfspanden, bergingen, garages en uitbouw.

Meer weten over loodgieters in Utrecht, Nieuwegein of Maarssen: Neem direct contact met ons op.