De sanitair specialisten van Utrecht, Nieuwegein, de Bilt en Maarssen

Het sanitair dat u aanschaft moet perfect aangesloten worden. Mindere kwaliteit is immers direct zichtbaar en ook merkbaar aan het dagelijks gebruik door de jaren heen. Bent u gevestigd in Utrecht, de Bilt, Nieuwegein of Maarssen, kies dan voor het resultaat dat hoort bij het werk van Loodgieters- en installatiebedrijf Gebr. Sakkers. Welk sanitair u ook wilt laten installeren of repareren, wij doen dit snel, betaalbaar en op professionele wijze. Geen kieren, onafgewerkte randen of scheve installaties. De ervaring van Sakkers sinds 1947 en haar veelzijdig team van vakmensen zorgen hier voor.

Neem contact op met de sanitair specialist van Utrecht e.o.

Topkwaliteit sanitair in Utrecht, Nieuwegein, Maarssen

badkamer-sakkers01Onze specialisten hechten evenveel waarde aan zichtbare en merkbare kwaliteit als u. Vanuit hun expertise en dagelijkse ervaring door de jaren heen weten zij precies wat hier voor nodig is. Verdere kwaliteitsgarantie heeft u dankzij ons lidmaatschap bij de Uneto-VNI, de Vereniging van Nederlandse installateurs. Hiermee krijgt u als klant de zekerheid van goede garantiebepalingen, een waarborgfonds en de bijstand van een onafhankelijke geschillencommissie.

Sanitair en meer

Naast de levering, installatie en reparatie van sanitair in Utrecht, Maarssen en Nieuwegein kunt u ons ook inschakelen voor tal van andere werkzaamheden. Zo zijn wij tevens gespecialiseerd in:

  • Zink- en loodwerkzaamheden; Voor prachtige, kwalitatieve zink- en loodwerkzaamheden: goten, afvoersystemen, dakkapellen, balkons, gevels en schoorstenen.
  • Dakbedekkingen; Bijvoorbeeld voor bitumineuze en EPDM dakbedekkingen. Voor huizen, dakkapellen, uitbouwen, garages, bergingen en bedrijfspanden.
  • Centrale verwarming; De levering en plaatsing van alle diverse soorten en merken cv’s, radiatoren, geisers, Cv-ketels en vloerverwarmingen.
  • Water- en gasinstallaties; Veilige en duurzame water- en gasinstallaties. Het vervangen van gehele installatie of het (ver)leggen van leidingen in badkamers of keukens.
  • Sanitaire installaties; Kranen, wastafels, douchecabines, baden, toiletten en alle andere sanitaire installaties
  • Rioleringen; Het oplossen van problemen zoals rioollucht, verstoppingen en andere rioolproblemen.

Meer weten over uw cv-onderhoud in Utrecht, de Bilt, Nieuwegein of Maarssen: Neem direct contact met ons op.