Uw dakdekkers in Utrecht, Nieuwegein, de Bilt en Maarssen

Het werk van onze dakdekkers is van constante kwaliteit. Dat moet ook wel, want zij zijn het hele jaar door actief in de regio. Van Utrecht tot Nieuwegein en van de Bilt tot Maarssen repareren en installeren zij de meest uiteenlopende soorten dakbedekking. Bovendien staan zij ook klaar voor het geven van deskundig advies, bijvoorbeeld over de keuze voor materialen en technieken voor uw specifieke pand.

Dit doen de dakdekkers van Loodgieters- en installatiebedrijf Gebr. Sakkers al sinds 1947. Tegenwoordig als driekoppige directie met een team van 14 veelzijdige specialisten. Of het nu gaat om hoogstaande dakbedekkingen voor bedrijfspanden, woningen, dakkapellen, garages of een uitbouw, Sakkers is de bekende naam in Utrecht, de Bilt, Nieuwegein en Maarssen. Neemt u nu vrijblijvend contact met ons op, dan adviseren onze dakdekkers u meteen.

 Neem contact op met een dakdekker in uw omgeving

De veelzijdige dakdekkers van Utrecht, Nieuwegein, Maarssen

Geen pand is hetzelfde. Ook niet in Utrecht, Nieuwegein en Maarssen. Verschillende materialen, technieken en stijlen zijn hier decennialang door elkaar gebruikt, veranderd en verder ontwikkeld. De expertise van onze dakdekkers in daarom van grote waarde, omdat zij het aanzien, de sfeer en zelfs de waarde van uw pand weten te bewaren, door hierbij de meest gepaste oplossing te formuleren. Niet alleen is dit waardevol voor huizen, maar ook voor bedrijven en monumentale panden in Utrecht, de Bilt, Nieuwegein, Maarssen.

Alle verschillende materialen en technieken behoren tot de specialiteiten van de dakdekkers van Loodgieters- en installatiebedrijf Gebr. Sakkers. Of het nu gaat om bitumen dakbedekkingen op platte daken, zinken dakbedekkingen op extra duurzame daken, kunststoffen daken van EPDM, PVC of TPE, de ‘gewone’ oude vertrouwde dakpannen of zelfs innovatieve en energiebesparende groene vegetatiedaken. Zit uw dak niet tussen deze beschrijving? Dit geeft niets; ook hiervoor hebben onze dakdekkers de perfecte oplossing.

Meer weten over uw cv-onderhoud in Utrecht, de Bilt, Nieuwegein of Maarssen: Neem direct contact met ons op.