Professionele dakbedekking in Utrecht, Nieuwegein en Maarssen

Wij verzorgen dagelijks dakbedekking, zowel in Utrecht als in Nieuwegein en Maarssen. Dankzij deze diverse werkzaamheden is ons werk noodzakelijkerwijs altijd van de hoogste kwaliteit. Loodgieters- en installatiebedrijf Gebr. Sakkers maakt dit mogelijk door al sinds 1947 de gedegen werkwijze van het familiebedrijf te handhaven: met een eigen ervaren team van bedreven dakdekkers die volledig deskundig zijn in alle soorten dakbedekking. Pannendaken, platte daken, zinken dakbedekkingen, kunststoffen daken van PVC, TPE of EPDM of duurzame daken met vegetatie. Allemaal komen ze er zo fraai mogelijk uit te zien, met de garantie van een duurzame kwaliteit.

 Neem voor dakbedekking in Utrecht contact op

Alle typen dakbedekking

Met de diversiteit van bouwstijlen en technieken voor dakbedekkingen, is ook de vraag naar kwaliteit gestegen in Utrecht, Nieuwegein en Maarssen. Iedereen wil immers de uitstraling, sfeer en vooral waarde van zijn pand optimaliseren. In die situatie blijkt onze brede expertise en ervaring steeds weer van grote waarde, doordat binnen ons bedrijf alle nodige kennis aanwezig is, voor de meest uiteenlopende werkzaamheden en technieken. Sinds 1968 wordt dit talent, een veelzijdig team van 14 specialisten, aangestuurd door de driekoppige directie van de gebroeders Sakkers.

Hun werkwijze is dan ook altijd grondig en gedegen, maar ook snel en dus voordelig. Als particulier of zakelijke onderneming bent u hierdoor altijd zo voordelig mogelijk uit. Of u nu dakbedekking nodig heeft op uw woning, bedrijfspand, dakkapel, garage of uitbouw. Neemt u nu eens vrijblijvend contact met ons op, dan adviseren wij meteen over uw specifieke dakbedekking in Utrecht, Nieuwegein of Maarssen.

Dakbedekking en andere werkzaamheden

Loodgieters- en installatiebedrijf Gebr. Sakkers is breed gespecialiseerd en verzorgt dan ook veel meer dan alleen dakbedekkingen. Ook kunt u ons in Utrecht, Nieuwegein en Maarssen inschakelen voor de volgende werkzaamheden:

  • Gas en water-technische werkzaamheden
  • Het aanleggen van verwarmingsinstallaties
  • Rioleringswerkzaamheden
  • Alle soorten dakwerkzaamheden
  • De montage van sanitaire installaties
  • Zink- en loodwerkzaamheden
  • Het ontstoppen van rioleringen

Meer weten over uw dakbedekking in Utrecht, Nieuwegein of Maarssen: Neem direct contact met ons op.