Installatiebedrijf Utrecht, Nieuwegein, de Bilt en Maarssen

Gaat het u om kwaliteit, dan vindt u in Loodgieters- en installatiebedrijf Gebr. Sakkers een volwaardige partner. Zowel in Utrecht, Nieuwegein, de Bilt en Maarssen verzorgen wij hoogwaardige, duurzame resultaten. Of het nu gaat om sanitaire installaties, dakbedekking, centrale verwarmingen, water- en gasinstallaties of lood- en zinkwerkzaamheden. Met een team van 14 ervaren werknemers staan de drie broers Sakkers al sinds 1968 klaar voor iedereen in Utrecht, de bilt, Nieuwegein en Maarssen.

Neem contact met Loodgieters- en installatiebedrijf Gebr. Sakkers

Het veelzijdige installatiebedrijf te Utrecht, Nieuwegein en Maarssen

Loodgieters- en installatiebedrijf Gebr. Sakkers bedient zowel zakelijke als particuliere klanten in Utrecht, Maarssen en Nieuwegein. Hier weet men dan ook dat er altijd gerekend kan worden op de snelheid, betrouwbaarheid en redelijke tarieven van de onderneming. Al sinds de oprichting in 1947. Voor alle soorten werkzaamheden. Zoals:

  • Sanitaire installaties; Nieuwe badkamers met fraaie en optimaal functionerend sanitair. Vanuit de brede ervaring in de utiliteitsbouw en bij renovatieprojecten in Utrecht, Maarssen en Nieuwegein.
  • Centrale verwarmingsinstallaties; Levering, installatie, onderhoud en reparaties van alle diverse soorten Cv-ketels, geisers, radiatoren en vloerverwarmingen.
  • Rioleringen; Oplossingen voor alle problemen met afvoeren en rioleringssystemen. Dankzij de juiste middelen, ervaring en gepaste oplossingen heeft ons installatiebedrijf altijd het beste, voordeligste en duurzaamste resultaat.
  • Dakbedekking; Advisering over en uitvoering van alle nodige werkzaamheden voor dakbedekking. Loodgieters- en installatiebedrijf Gebr. Sakkers is specialist in EPDM en bitumineuze dakbedekkingen, bijvoorbeeld voor bedrijfspanden, woningen, uitbouw, dakkapellen, garages en bergingen.
  • Lood- en zinkwerkzaamheden; Ambachtelijke oplossingen voor lood- en zinkwerkzaamheden. Gevels, schoorstenen, goten, afvoersystemen, dakkapellen en balkons. Dit vakmanschap is al decennialang een vaste pijler van ons installatiebedrijf.
  • Water- en gasinstallaties; Veilige, kwalitatieve en duurzame installaties en reparaties van water- en gasinstallaties. Bijvoorbeeld het verleggen van leidingen voor badkamers en keukens, of het vervangen van een gehele installatie.

Meer weten over ons installatiebedrijf voor Utrecht, de Bilt, Nieuwegein en Maarssen: Neem direct contact met ons op.