verwarming2Centrale verwarming Utrecht

Voor de aanleg, reparatie of aanpassing van uw centrale verwarming in Utrecht zoekt u een betrouwbare vakman. Uw centrale verwarming is immers een kostbare installatie. Deze bepaalt zelfs de kwaliteit van uw pand – hoe goed u en anderen hierin kunnen werken of wonen. Uw CV moet dus perfect werken. Een goede reden om Loodgieters- en installatiebedrijf Gebr. Sakkers in Utrecht in te schakelen. Want dit is bij uitstek het bedrijf dat de essentiële expertise heeft om kwaliteit hoog en betaalbaar te houden. Dit doet Sakkers al sinds de oprichting in 1947 en de overname in 1968. Neem daarom nu contact met ons op.

Centrale verwarming: Stel direct uw vraag

Centrale verwarmingen en andere installaties in Utrecht

Een extra brede kennis van techniek is altijd een meerwaarde voor het werken met installaties. Zo ook bij centrale verwarmingen. De snelheid, de kwalitatieve afwerking en de duurzaamheid van de geleverde werkzaamheden zijn beter. De service van Sakkers in Utrecht is hier een goed voorbeeld van. Deze service is hoogwaardig dankzij onze talloze jaren ervaring bij werkzaamheden in Utrecht. Zo weten wij alles van water- en gasinstallaties, sanitaire installaties, zink- en loodwerkzaamheden, dakbedekking en centrale verwarmingen.

De beste centrale verwarmingen van Utrecht

Loodgieters- en installatiebedrijf Gebr. Sakkers heeft een brede klantenkring in Utrecht. Niet alleen verzorgen wij de centrale verwarmingen van particulieren, maar ook die van zakelijke klanten die extra hoge eisen hebben. Wij zijn dan ook gewend om continu dezelfde betrouwbare kwaliteit te leveren, dus ook aan particulieren. En zo zijn wij door de jaren uitgegroeid tot allround loodgieters- en installatiebedrijf met 14 werknemers.

Kwaliteitsgarantie

Niet alleen is onze kwaliteit te danken aan de volledige inzet van Sakkers en hun team van 14 ervaren vakmensen te Utrecht leiden. Ook kunt u rekenen op de Uneto-VNI, de Vereniging van Nederlandse Installateurs. Wij zijn lid van deze vereniging, waardoor u bij noodgevallen altijd terecht kunt bij een onafhankelijke geschillencommissie, voor garantiebepalingen en het waarborgfonds.