sanitairHet loodgietersbedrijf van Utrecht

Gaat u het liefst voor kwaliteit, dan zal loodgietersbedrijf en installatiebedrijf Gebr. Sakkers in Utrecht u goed bevallen. Want ook wij hechten waarde aan hoogwaardige en duurzame resultaten. En dat merkt u meteen aan de installaties die wij voor u aan leggen. Of het nu gaat om gas- en waterinstallaties, sanitaire installaties, verwarmingsinstallaties, of juist zink- en loodwerkzaamheden of dakbedekkingen. Schakel nu ons loodgietersbedrijf in, voor de expertise van Sakkers, met hun ervaren team van 14 vakmensen. U behoort dan tot onze grote tevreden klantenkring in Utrecht.

Contact opnemen met het loodgietersbedrijf van Utrecht

Werkzaamheden van ons loodgietersbedrijf te Utrecht

In Utrecht kiezen veel mensen voor loodgietersbedrijf Gebr. Sakkers. Zowel particuliere als zakelijke klanten. Onze professionaliteit, snelheid en eerlijke prijzen maken deze keuze nu eenmaal gemakkelijk. Al sinds de oprichting in 1947, en de overname van Sakkers in 1968 verzorgen wij alle werkzaamheden zoals u die mag verwachten van een loodgietersbedrijf. Deze staan hieronder beschreven.

Zink- en loodwerkzaamheden

Omdat zink- en loodwerkzaamheden om ambachtelijk vakmanschap vragen, kiest u voor ons loodgietersbedrijf in Utrecht. Onze werkzaamheden zorgen voor fraaie, perfect functionerende schoorstenen, dakkapellen, gevels, balkons, goten en afvoersystemen.

Dakbedekkingen

Ook in dakbedekkingen zijn wij gespecialiseerd. Zoals bitumineuze (bitumen) en EPDM dakbedekking. Voor bijvoorbeeld bedrijfspanden, woningen, uitbouwen, dakkapellen, bergingen en garages. Niet alleen installeren wij deze regelmatig in Utrecht; ook adviseren wij vanuit onze expertise over de verschillende producten en toepassingen.

Centrale verwarming

Ons loodgietersbedrijf levert en plaatst in Utrecht diverse merken en soorten cv’s, vloerverwarmingen, radiatoren Cv-ketels en geisers.

Water- en gasinstallaties

Ook voor veilige en duurzame water- en gasinstallaties draaien wij onze hand niet om. Wij (ver)leggen bijvoorbeeld leidingen in uw keuken of badkamer, of vervangen een gehele installatie.

Sanitaire installaties

Heerlijke badkamers, prettige toiletruimten en goed werkende keukens. Allemaal zijn ze afhankelijk van de sanitaire installaties, die er jarenlang mooi moeten uitzien en perfect werken. Ook om die kwaliteiten staat ons loodgietersbedrijf in Utrecht bekend.

Rioleringen ontstoppen

Tot slot is het oplossen van verstoppingen, stank en andere problemen in de riolering bij uitstek het specialisme van ons loodgietersbedrijf. Wij gaan bij dergelijke werkzaamheden altijd voor de duurzame, maar ook betaalbare oplossing.