badkamer-sakkers01

Installatiebedrijf Utrecht

Loodgieters- en installatiebedrijf Gebr. Sakkers in Utrecht is de partij die u zoekt als u voor kwaliteit gaat. Wilt u hoogwaardige, duurzame resultaten als het gaat om gas- en waterinstallaties, centrale verwarming, sanitaire installaties, dakbedekkingen of lood- en zinkwerkzaamheden? Schakel dan Sakkers en hun team van 14 ervaren vakmensen in, en wordt ook een van onze tevreden vaste klanten in Utrecht!

Gebr. Sakkers: Installatiebedrijf Utrecht

Werkzaamheden installatiebedrijf Utrecht

Voor zowel particuliere als zakelijke klanten in Utrecht is Gebr. Sakkers het vaste installatiebedrijf. Want men weet dat je dan op professionaliteit, snelheid en redelijke tarieven kunt rekenen. Al sinds de oprichting in 1947 staat ons installatiebedrijf hier garant voor. Bij alle soorten werkzaamheden. Bijvoorbeeld als het gaat over:

Gas- en waterinstallaties

Wij verzorgen de veilige, duurzame en kwalitatieve installatie van gas- en waterinstallaties. Zo verleggen wij bijvoorbeeld leidingen in uw nieuwe badkamer of keuken, of vervangen uw gehele binnen-installatie.

Sanitaire installaties

Ook voor sanitaire installaties wordt ons installatiebedrijf regelmatig ingeschakeld in en buiten Utrecht. Want een prettige nieuwe badkamer kan niet zonder perfect gelegde tegels, of perfect functionerend sanitair (zoals het toilet, de kraan of douche). Dankzij onze brede ervaring in de utiliteitsbouw en renovatieprojecten in Utrecht begrijpen wij dit als geen ander.

Centrale verwarming

Ons installatiebedrijf plaatst en levert diverse geisers, Cv-ketels, radiatoren en vloerverwarmingen, van diverse merken. Ook in deze werkzaamheden gaan wij voor kwaliteit. Een perfecte centrale verwarming zorgt immers niet alleen voor een prettig gevoel, maar ook voor een essentiële gezonde leefomgeving en duurzaamheid van uw pand en inboedel.

Dakbedekking

Dankzij onze ervaring met het installeren van dakbedekkingen in Utrecht adviseren wij u graag over alle verschillende toepassingen en producten. Zo is ons installatiebedrijf gespecialiseerd in EPDM en bitumineuze (bitumen) dakbedekkingen. Voor bijvoorbeeld woningen, bedrijfspanden, garages, bergingen, dakkapellen en uitbouwen.

Zink- en loodwerkzaamheden

Zink- en loodwerkzaamheden vragen om ambachtelijk vakmanschap. Dit is dan ook al vele decennia de pijler van ons installatiebedrijf, dat volwaardige werkzaamheden verricht aan gevels, schoorstenen, dakkapellen, balkons, goten en afvoersystemen.

Rioleringen ontstoppen

Heeft u een probleem met uw afvoer in Utrecht? Wij hebben de nodige middelen, ervaring en oplossingen om dit probleem voordelig en blijvend te verhelpen.