De cv-onderhoud specialist van Utrecht, Nieuwegein, de Bilt en Maarssen

Voor het onderhoud van de cv schakelt men in Utrecht, Nieuwegein de Bilt en Maarssen vaak Loodgieters- en installatiebedrijf Gebr. Sakkers in. Al sinds 1947 is ons bedrijf actief in de regio. En nog altijd komen wij in Utrecht, Nieuwegein en Maarssen uiteenlopende problemen tegen. Zoals verkeerd afgestelde toestellen, waterlekkages en zelfs risicovolle gaslekkages. In de regel geldt dat hoe langer er wordt gewacht met het cv-onderhoud, hoe erger de situatie en hoger de kosten worden.

Voorkomt u dit, eenvoudigweg met de betaalbare maar uiterst deskundige hulp van de Gebroeders Sakkers en ons deskundige team van 14 specialisten. Als lid van de ‘Vereniging van Nederlandse Installateurs, Uneto-VNI, bieden wij u bovendien gegarandeerde kwaliteit en de zekerheid van een onafhankelijke geschillencommissie, goede garantiebepaling en waarborgfonds tegen wanprestaties.

Meer informatie over CV Onderhoud?

Cv-onderhoud en inspecties

Cv-onderhoud gaat altijd samen met inspecties. Zonder een inspectie weet u immers niet welk onderhoud er precies nodig is. Met het vroegtijdig opsporen van problemen voorkomt u grotere kosten en defecten. Zo gaat uw cv-ketel veel langer mee en blijft deze veilig branden. Voor onze inspecties gebruiken wij onder andere analyseapparatuur, maar ook onze eigen expertise en jarenlange onderhoudservaring. Hiermee brengen wij alles overzichtelijk in kaart. Waar nodig wordt uw CV ketel daaa keurig ontmanteld, schoongemaakt en gerepareerd.

Cv onderhoud én installatie

Naast onderhoud verzorgt Loodgieters- en installatiebedrijf Gebr. Sakkers tevens de installatie van cv-systemen in Utrecht, Nieuwegein en Maarssen. Hierbij staan wij garant voor veilige, duurzame en kwalitatieve gas- en waterinstallaties. Waar nodig verleggen wij leidingen, in bijvoorbeeld de nieuwe keuken of badkamer, of gehele binnen-installaties worden professioneel vervangen.

Meer weten over uw cv-onderhoud in Utrecht, Nieuwegein of Maarssen: Neem direct contact met ons op.