Uw verwarmingsmonteur in Utrecht, Nieuwegein, de Bilt en Maarssen

De verwarmingsmonteur van Loodgieters- en installatiebedrijf Gebr. Sakkers is dagelijks actief in Utrecht, de BiltNieuwegein en Maarssen. Goed opgeleid, deskundig en ervaren, levert hij u de kwaliteit die vereist is bij het werken met deze techniek. Uw verwarming, cv-ketel of andere installatie is hiermee in veilige handen. Het resultaat is een grondige, betrouwbare, snelle en hierdoor ook betaalbare installatie, reparatie of inspectie. Hiermee is ons bedrijf groot geworden in de regio, al sinds 1947.

 Verwarmingsmonteur nodig bij u in de buurt?

Wanneer onze verwarmingsmonteur inschakelen?

U mag onze verwarmingsmonteur altijd inschakelen. Voor uiteenlopende problemen, werkzaamheden en oplossingen. Hij komt dan binnen korte tijd bij u langs, of u nu in Utrecht, de Bilt, Nieuwegein of Maarssen bent gevestigd. Bijvoorbeeld als het gaat om:

  • Het aanleggen van (centrale) verwarmingsinstallaties
  • Water- en gas-technische werkzaamheden
  • Dakwerkzaamheden
  • Rioleringswerkzaamheden
  • Het monteren van sanitaire installaties

Verwarmingsmonteur, loodgieter, installateur en dakbedekker

Dat Loodgieters- en installatiebedrijf Gebr. Sakkers zo vaak wordt ingeschakeld in Utrecht, Nieuwegein en Maarssen, is niet alleen het gevolg van kwaliteit. Ook komt het door onze veelzijdigheid. Wij zijn namelijk tevens breed gespecialiseerd; in sanitaire installaties, dakbedekkingen, zink- en loodwerkzaamheden. U krijgt dus een veelzijdige en breed gespecialiseerde verwarmingsmonteur over de vloer. Onze extra technische expertise zorgt voor optimale resultaten.

Kwalitatieve centrale verwarmingen voor Utrecht

Dankzij onze expertise en veelzijdigheid bedienen wij dagelijks een vaste, brede klantenkring in Utrecht, de Bilt, Nieuwegein en Maarssen. Zowel particulieren als bedrijven kunnen zonder meer rekenen op de diensten en producten van ons 14-koppige team van verwarmingsmonteurs, loodgieters, reparateurs en installateurs. En dat al sinds 1947 en 1968, toen Sakkers ook al gewend was constante kwaliteit te leveren.

Meer weten over uw cv-onderhoud in Utrecht, Nieuwegein of Maarssen: Neem direct contact met ons op.