dakbedekkingPerfecte dakbedekkingen in Utrecht

Er zijn regelmatig nieuwe, of reparaties aan dakbedekkingen nodig in Utrecht. Loodgieters- en installatiebedrijf Gebr. Sakkers kan het weten, want wij worden hier regelmatig voor ingeschakeld. Er is dan goede advisering nodig, een juiste keuze voor materiaal en een snelle, maar kundige service. Met andere woorden: dakbedekkingen van een ervaren specialist.
Dat is bij uitstek ons bedrijf in Utrecht, dat in 1947 werd opgericht, en sinds 1968 geleid wordt door Sakkers, die een deskundig team van 14 specialisten aansturen. Gaat het om hoogstaande dakbedekkingen voor woningen, uitbouwen, dakkapellen, garages of zelfs bedrijfspanden, dan is Sakkers het aangewezen bedrijf in Utrecht. Neem nu contact met ons op, dan adviseren wij u direct over uw dakbedekkingen.

Dakbedekking Utrecht: Stel direct uw vraag

Nog altijd specialist in dakbedekkingen

De tijd staat niet stil; techniek wordt steeds beter, moderner en ingewikkelder. Zo ook de hiervoor vereiste vakkennis, kundigheid en bedrijfsvoering. Om de dakbedekkingen toch aan alle eisen te laten voldoen, en om uw rekening zo laag mogelijk te houden, investeren wij daarom veel in onze expertise. Bovendien wordt deze verder onderbouwd vanuit onze dagelijkse werkzaamheden in Utrecht. Zo blijven wij altijd modern en professioneel, maar profiteren we tevens van een decennialange ervaring.

Dakbedekkingen en andere installaties in Utrecht

Loodgieters- en installatiebedrijf Gebr. Sakkers in Utrecht laat zich omschrijven als een gespecialiseerd, maar allround bedrijf. Onze extra technische expertise zorgt voor betere resultaten. Omdat wij naast dakbedekkingen ook verantwoordelijk zijn voor gas- en waterinstallaties, sanitaire installaties, centrale verwarmingen, lood- en zinkwerkzaamheden in Utrecht, staan wij altijd garant voor een perfecte afwerking en duurzaamheid.

Waarom onze dakbedekkingen in Utrecht?

Wij zijn lid van de ‘Vereniging van Nederlandse Installateurs: Uneto-VNI. Deze organisatie zorgt er voor dat u de zekerheid heeft van een onafhankelijke geschillencommissie, garantiebepaling en een waarborgfonds, dat u bescherming biedt tegen wanprestaties.