Een huis kan niet zonder dak, dat spreekt voor zich. U wilt daarin het beste, dat begrijpen wij. U wiltnatuurlijk, dat als u een dakbedekkingsbedrijf in arm neemt het gaat om een expert in zaken. Wij kunnen gerust stellen dat u in deze bij ons aan het goede adres bent. Gebr. Sakkers, dakdekkersbedrijf voor de regio Zeist, Huis ter Heide, Bosch en Duin en Den Dolder, bestaat al sinds 1968 onder deze naam en gaat als bedrijf zelfs terug tot 1947. Wij staan als dakdekkersbedrijf in Zeist, Huis ter Heide, Bosch en Duin en Den Dolder bekend om onze constante kwaliteit en betrouwbaarheid. Door onze dakwerkzaamheden geven wij uw pand weer stijl en waarde. Daarom kiest u voor de beste kwaliteit. Kies voor hét dakdekkersbedrijf in Zeist, Huis ter Heide, Bosch en Duin en Den Dolder, namelijk Gebr. Sakkers in Utrecht.

Wij kunnen zowel bij nieuwe projecten als oude ambachtelijke panden, grote of kleine panden, dakbedekking met grote precisie en vakkundigheid plaatsen. Wij hebben op dat gebied door de jaren heen een grote mate van klanttevredenheid behaald. Als u ons inschakelt als dakdekkersbedrijf in Zeist, Huis ter Heide, Bosch en Duin, Den Dolder, kunt u ook tot ons bestand van tevreden klanten behoren en genieten van perfect aangebrachte dakbedekking. Of het nu gaat om hoogstaande dakbedekkingen voor bedrijfspanden, woningen, dakkapellen, garages of een uitbouw, Sakkers is de bekende naam in Zeist, Huis ter Heide, Bosch en Duin en Den Dolder. Neemt u nu vrijblijvend contact met ons op, dan adviseren onze dakdekkers u meteen.

Klik hier voor direct contact of een offerte als het gaat om dakwerk

Gespecialiseerd dakdekkersbedrijf

De tijd staat helaas niet stil. Zodoende wordt ook de techniek steeds beter, moderner en complexer. Dat is de voornaamste reden dat u een professioneel dakdekkersbedrijf nodig heeft in Zeist, Huis ter Heide, Bosch en Duin of Den Dolder. Gebr. Sakkers in Utrecht en omgeving verzorgt alles op het gebied van lood- en zinkwerkzaamheden, dakpannen, bitumen, sedum en andere typen dakafwerking. Hiervoor heeft u een expert dakdekkersbedrijf met ervaring nodig die hierin gespecialiseerd is. Ons dakwerk als dakdekkersbedrijf in Zeist, Huis ter Heide, Bosch en Duin en Den Dolder is van constante kwaliteit. Dat moet ook wel, want wij willen de concurrentie natuurlijk voor zijn. Door altijd op de hoogte te zijn van de laatste ontwikkelingen combineren we jarenlange ervaring met kennis van de laatste technieken.

Ons dakdekkersbedrijf in Zeist, Huis ter Heide, Bosch en Duin en Den Dolder is lid van Uneto-VNI: de Vereniging van Nederlandse Installateurs. U bent daardoor verzekerd tegen eventuele wanprestaties en u heeft beschikking over een onafhankelijke geschillencommissie, een waarborgfonds en een garantiebepaling. Ons dakdekkersbedrijf in Zeist, Huis ter Heide, Bosch en Duin en Den Dolder is onderdeel van het allround installatie- en loodgietersbedrijf van Gebr. Sakkers. U heeft voor uiteenlopende installaties slechts één adres nodig; of het nu gaat om uw centrale verwarming, gas- en waterinstallatie of sanitaire installatie. Deze brede expertise zorgt voor de beste resultaten in iedere werksituatie. Een gestroomlijnde werkwijze zorgt bovendien voor voordelige tarieven. Dat is wel zo zeker en gemakkelijk.

Het veelzijdige dakdekkersbedrijf van Utrecht en omgeving

Meer weten over dakwerk in Utrecht, Nieuwegein, Houten en Maarssen en omgeving: Neem direct contact met ons op.