OntstopperProfessionele riolering Utrecht

U zoekt u een betrouwbare vakman voor het aanleggen, repareren of aanpassen van uw riolering in Utrecht. Logisch, want dit is een kostbaar systeem waar uw pand niet zonder kan. Of het nu gaat om een woning of bedrijfspand. Daarom is het verstandig en veilig om het allround Loodgieters- en installatiebedrijf Gebr. Sakkers uit Utrecht in te huren. Want al sinds de oprichting in 1947 en de overname in 1968 staat bij ons bedrijf techniek, kennis en service hoog in het vaandel. Dit merkt u al snel aan de geleverde diensten, de snelheid waarmee wij werken en onze eerlijke tarieven. Neem hiervoor nu contact met ons op.

Riolering Utrecht: direct contact opnemen

Garantie voor kwaliteit

Niet alleen onze brede klantenkring in Utrecht is een teken van onze betrouwbaarheid. Ook ons lidmaatschap bij de Uneto-VNI, dat een onafhankelijke geschillencommissie heeft, goede garantiebepalingen en een waarborgfonds, laat zien dat Sakkers en hun team van 14 vakmensen hun taak serieus nemen. Of het nu gaat om het ontstoppen van een riolering, of het installeren van complete rioleringen in Utrecht.

Professionele rioleringen voor Utrecht

Loodgieters- en installatiebedrijf Gebr. Sakkers levert gedegen kwaliteit voor iedereen in Utrecht. Niet alleen werken wij aan rioleringen van particulieren, maar ook aan die van bedrijven en organisaties, die veelal nog hogere eisen stellen aan hun riolering. Hierdoor hebben wij precies de ervaring en werkwijze die nodig is om zonder uitzonderingen topkwaliteit te leveren.

Rioleringen en andere installaties

Ons allround installatiebedrijf is dus niet slechts gespecialiseerd in rioleringen. Ook werken wij met andere installaties en constructies. Zo verzorgen wij sanitaire installaties, gas- en waterinstallaties, centrale verwarmingen, lood- en zinkwerkzaamheden en dakbedekkingen voor belangrijke panden in Utrecht. Onze extra brede kennis van techniek is hierbij de meerwaarde die zorgt voor een perfecte afwerking en geoptimaliseerde duurzaamheid