Wij zijn Gebr. Sakkers, voor wat betreft dakwerk in Zeist, Huis ter Heide, Bosch en Duin en Den Dolder een begrip in de regio. Als we spreken over dakbedekking dan staan we vooraan, want ons bedrijf is al sinds 1968 actief in de dakbedekkingsbranche. Wij bekleden zowel oude daken als nieuwe daken, we doen dat al generaties lang en dat is te zien in de vakbekwaamheid waarmee we ons vak uitoefenen. Wij beschikken over een professioneel team van ervaren loodgieters en allround installateurs voor kwaliteitsresultaten bij dakwerk in Zeist, Huis ter Heide, Bosch en Duin en Den Dolder.

Klik hier voor direct contact of een offerte als het gaat om dakwerk

Bijna 50 jaar ervaring als Gebr. Sakkers

De waarde van uw pand is mede afhankelijk van de uitstraling van uw dak. Op deze wijsheid sturen wij ons deskundige team van veertien mensen aan. Wij houden ons dakwerk in Zeist, Huis ter Heide, Bosch en Duin en Den Dolder op een hoog peil, doordat wij altijd de nieuwste technieken effectief en deskundig kunnen toepassen. De kennis over dakbedekkingstechnieken staat niet stil en het is dan ook belangrijk om voor ons dakwerk in Zeist, Huis ter Heide, Bosch en Duin, Den Dolder om ons te blijven ontwikkelen. Wij staan altijd klaar om als eerste nieuwe technieken eigen te maken om zodoende een ruime afstand te houden op de concurrentie. Op deze manier bent u altijd verzekerd van de hoogst mogelijke kwaliteit en service, en dat voor de meest voordelige prijs. Wij kiezen er dan ook voor te concurreren op eersteklas kwaliteit, en dat misschien niet voor de goedkoopste prijs, maar wel voor de beste prijs voor dakwerk in Zeist, Huis ter Heide, Bosch en Duin en Den Dolder.

Gespecialiseerd dakwerk in uw regio

Gebr. Sakkers, voor al uw dakwerk in Zeist, Huis ter Heide, Bosch en Duin en Den Dolder. We verzorgen alles op het gebied van lood- en zinkwerkzaamheden, dakpannen, bitumen, sedum en andere typen dakafwerking. Hiervoor heeft u een professioneel en gespecialiseerd dakbedekkingsbedrijf met ervaring nodig. Ons dakwerk in Zeist, Huis ter Heide, Bosch en Duin en Den Dolder is van constante kwaliteit. Dat moet ook wel, want wij zijn het hele jaar door actief in de regio. Of het nu gaat om hoogstaande dakbedekkingen voor bedrijfspanden, woningen, dakkappellen, garages of een uitbouw, Sakkers is uw vertrouwde naam in Zeist, Huis ter Heide, Bosch en Duin en Den Dolder. Neem contact op met ons voor veelzijdig dakbedekkingswerk. U zal versteld staan van ons te leveren vakwerk. Niet alleen is dit waardevol voor huizen, maar ook voor bedrijven en monumentale panden in Zeist, Huis ter Heide, Bosch en Duin en Den Dolder.

Over ons loodgieters- en installatiebedrijf

Gebr. Sakkers heeft zich niet alleen gespecialiseerd als dakbedekkingsbedrijf, maar is een allround installatie- en loodgietersbedrijf. U bent bij aan ons aan het goede adres voor diverse installaties; of het nu gaat om uw centrale verwarming, gas- en waterinstallatie of sanitaire installatie. Wij staan klaar voor het geven van deskundig advies, bijvoorbeeld over de keuze voor materialen en technieken voor uw specifieke pand. Heeft u behoefte aan een vlotte en deskundige oplossing? Laat dan uw dakwerk uitvoeren door Loodgieters- en installatiebedrijf Gebr. Sakkers in Utrecht, Zeist, Huis ter Heide, Bosch en Duin en Den Dolder.

Meer weten over dakwerk in Zeist, Huis ter Heide, Bosch en Duin, Den Dolder en omgeving: Neem direct contact met ons op.