Specialist in dakwerkzaamheden in Utrecht e.o.

Door onze dakwerkzaamheden geven wij uw pand in Utrecht weer stijl en waarde. Daarom kiest u voor de beste kwaliteit. Of het nu gaat om het maken of repareren van uw zinken dak, pannendak, dakkapel of dakgoot. Gebr. Sakkers staat in Utrecht bekend om zijn constante kwaliteit en betrouwbaarheid.Wij zijn altijd bereikbaar als u het fijne wilt weten over onze dakwerkzaamheden. Neem hiervoor nu contact met ons op.

 Neem voor dakwerkzaamheden in Utrecht contact op

Expertise in dakwerkzaamheden

De expertise van het Utrechtse Gebr. Sakkers stamt uit 1947. Tegenwoordig verzorgt de derde generatie de dakwerkzaamheden. Een gediplomeerd en ervaren team staat voor u klaar: allround loodgieters- en installateurs. In totaal zijn veertien werknemers dagelijks actief bij zowel particulieren als organisaties in Utrecht. Bij hen verrichten wij gespecialiseerde dakwerkzaamheden voor woningen, garages, dakkapellen, uitbouwen, bedrijfspanden en historische panden.

Breed gespecialiseerd

Gebr. Sakkers in Utrecht is een allround technisch bedrijf. Naast dakwerkzaamheden verzorgen wij ook nog andere specialisaties. Zoals sanitaire installaties, centrale verwarmingen, water- en gasinstallaties en diverse lood- en zinkwerkzaamheden. Deze brede expertise zorgt voor de beste resultaten in iedere werksituatie. Een gestroomlijnde werkwijze zorgt bovendien voor voordelige tarieven.

Uiteraard gecertificeerd!

Onze organisatie bezit diverse kwaliteitscertificeringen: Sterkin, KvINL en VCA ( VGM Checklist Aannemers). Gebr. Sakkers is bovendien lid van de Vereniging van Nederlandse Installateurs: Uneto-VNI. Hierdoorheeft u zekerheid. Zoworden uw belangen beschermd door een onafhankelijke geschillencommissie, een waarborgfonds en een garantiebepaling ter bescherming tegen eventuele wanprestaties.

Meer weten over uw dakwerkzaamheden in Utrecht, Nieuwegein of Maarssen: Neem direct contact met ons op.