Het dakbedekkingsbedrijf van Utrecht

Het dakbedekkingsbedrijf Utrecht van Gebr. Sakkers bestaat al sinds 1947. Hier verzorgt de derde generatie Sakkers nog altijd hoogwaardige resultaten. Met een gedreven team van veertien medewerkers zorgen ervaren loodgieters en allround installateurs voor professionele resultaten bij alle particuliere en zakelijke klanten in Utrecht. Schakel ons dakbedekkingsbedrijf in voor uw woning, garage, uitbouw, dakkapel of bedrijfspand. Neem hiervoor nu contact met ons op.

 Neem voor dakbedekkingsbedrijf in Utrecht contact op

Gespecialiseerd dakbedekkingsbedrijf

De waarde en uitstraling van uw pand is mede afhankelijk van uw dak. Dat is de voornaamste reden dat u een professioneel dakbedekkingsbedrijf met ervaring nodig heeft. Gebr. Sakkers in Utrecht verzorgt alles op het gebied van lood- en zinkwerkzaamheden, dakpannen, bitumen, sedum en andere typen dakafwerking. Voor nieuwe en bestaande daken bieden wij de beste oplossingen, zoals ook te zien aan onze afgeronde projecten in Utrecht.

Betrouwbaar en gecertificeerd

Ons dakbedekkingsbedrijf in Utrecht is lid van Uneto-VNI: de Vereniging van Nederlandse Installateurs. U bent hierdoor verzekerd tegen eventuele wanprestaties en u heeft beschikking over een onafhankelijke geschillencommissie, een waarborgfonds en een garantiebepaling. Ook certificeringen zoals KvINL, Sterkin en VCA ( VGM Checklist Aannemers) illustreren onze deskundigheid en betrouwbaarheid als dakbedekkingsbedrijf.

Allround dakbedekkingsbedrijf

Gebr. Sakkers is behalve dakbedekkingsbedrijf ook een allround installatie- en loodgietersbedrijf. U klopt dus voor uiteenlopende installaties bij ons aan; of het nu gaat om uw centrale verwarming, gas- en waterinstallatie of sanitaire installatie. Heeft u op een van deze gebieden behoefte aan een deskundige oplossing? Dan heeft u behoefte aan Dakbedekkingsbedrijf Gebr. Sakkers in Utrecht.

Meer weten over uw dakbedekkingsbedrijf in Utrecht, Nieuwegein of Maarssen: Neem direct contact met ons op.